Belastingaanslagen 2023

De aanslagen gemeentelijke belastingen 2023 worden met dagtekening 25 februari verzonden. U ontvangt de aanslag enkele dagen daarvoor in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus.

Heeft u vragen over de aanslag of klopt er iets niet?

Heeft u vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen of klopt er iets niet? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website of neem contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op uw aanslag of via onze contactpagina op de website.

 

Toeslagenaffaire

Bent u getroffen door de toeslagenaffaire en kunt u daardoor uw gemeentelijke belastingen niet betalen, neemt u dan contact op met Cocensus om tot een passende oplossing te komen.

Dat kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch via nummer 023 556 34 00, optie 1. U kunt dit ook via de mail doen: Invordering@cocensus.nl. Wij denken graag met u mee.

Valse WhatsApp-berichten, sms-berichten, mails, apps, of telefoontjes

Met enige regelmaat worden er berichten (appjes, sms'jes, e-mails) verstuurd of telefoontjes gepleegd uit naam van de GR Cocensus. De afzender lijkt dan de GR Cocensus te zijn, maar is dat niet.

Goed om te weten: wij sturen nooit directe betaalverzoeken. Als u geld aan ons moet betalen, krijgt u van ons een brief of een (naheffings)aanslag met hierop betaalinformatie of een QR-code. U ontvangt deze per post of via de berichtenbox van Mijnoverheid.

Wij vragen u nooit per WhatsApp, sms, mail of telefoon om via een link geld over te maken. Dit wordt ook wel phishing genoemd.